Nieuws

Goodiebuckets

De “goodiebuckets” zijn weer goed ontvangen dit jaar! Met een handige afsluitbare emmer van Bark Verpakking Eerbeek met daarin o.a. zakjes met voer van King Diervoeders, een mooie catalogus van Nedlandic Hindernisse Sattelschränke Stallbedarf met daarbij een handig notitieblokje en een pen om de datum van volgend jaar vast te noteren 😉. Een MenSport om vandaag lekker door te bladeren. En lekkere wortels voor de paarden die zo hun best hebben gedaan mochten ook niet ontbreken in de emmer 🥕🥕

Inschrijving LDP 2019 is open!

Beste menner,

Ook dit jaar organiseren wij het Lunters Daagje Peerdsturen op de 2e zaterdag van september.  Dit jaar is dat op zaterdag 14 september.

Wij beginnen zoals altijd met een wegtraject van circa 10 kilometer waarna de aanspanningen terugkeren in het Lunterse Zandgat. Hierna volgt de dressuurproef en vervolgens de vaardigheid. 

Hierna volgen de 6-tal hindernissen waaronder de spectaculaire waterbak.  

Tijdens het Lunters Daagje Peerdsturen wordt er voornamelijk gelet op paardvriendelijkheid en de interactie tussen paard(en) en menner. Hiervoor is de speciale Cees van Wijngaarden wisselbeker ingeroepen. Tevens gaan alle deelnemers deze dag met een beker naar huis. 

Vorig jaar hebben wij weer ontzettend veel leuke reacties gehad en vanaf dit moment kan er weer worden ingeschreven voor de wedstrijd. Geef het aan zoveel mogelijk menners door.

Meer informatie als bezoeker

Meer informatie als deelnemer

Inschrijven kan door via het opgave formulier onderaan de deelnemer pagina

Oefen Middag Peerdsturen foto’s

De Oefen Middag Peerdsturen was weer zeer geslaagd.

De beschikbare hindernissen en het vaardigheidsparkoers waren even divers als het weer. Maar de deelnemers hadden het zonnetje, paar druppels regen of vlokken sneeuw er graag voor over om in deze unieke omgeving te kunnen oefenen in de professionele hindernissen.

Op naar Peerdsturen in september

Onderstaand enkele foto’s van de middag.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking. Niemand gaat met lege handen naar huis. Naast de goed gevulde goodie-bucket krijgt elke deelnemer een beker voor de gereden prestaties. Ongeacht op welke plaats geëindigd.

Ook is er de “Cees van Wijngaarden Bokaal”! Dit is een wisselbeker voor de meest diervriendelijke rijder.

Uitslagen