Nieuws

Pinkster Rit

Ook de puzzelrit op 2e pinksterdag kan helaas niet door gaan.

De vooruitzichten voor september zijn positief dus laten wij hopen dat wij elkaar dan weer kunnen zien!

Oefen Middag Peerdsturen

Helaas moeten wij jullie mede delen dat de oefen middag dit jaar niet door kan gaan. Dit omtrent de maatregelen i.v.m. het corona virus.

Laten we hopen dat ieder gezond blijft en wij elkaar in september, en wellicht tijdens Pinksteren, weer mogen ontmoeten!

Nog een maandje…

Over precies een maand staan onze vrijwilligers van de bouwploeg om deze tijd in het Zandgat.

De vrijdag voor het LDP is voor ons “opbouwvrijdag”. Deze dag zorgen onze vrijwilligers ervoor dat alles er weer goed bij ligt voor het Lunters Daagje. Elk jaar hopen wij voor 17.00 uur klaar te zijn en zijn we tijdens het parcours verkennen nog even de puntjes op de i aan het zetten. Zonder deze mensen is er geen LDP, hulde aan onze vrijwilligers!!

Tevens wil ik nog even melden dat het aantal inschrijvingen inmiddels over de 70 is.. zullen wij er dit jaar een stop op moeten zetten?? Inschrijven kan nu nog, ga snel naar de site of schrijf je in via mijnknhs.

Inschrijvingen stromen binnen

Wat een enthousiaste berichten krijgen wij binnen. Iedereen heeft ontzettend veel zin om dit jaar weer mee te doen. Wij hebben op dit moment dan ook al meer dan 60 inschrijvingen, dat is bijna 2x zoveel als vorig jaar rond deze tijd. Wij weten dat er de laatste twee weken nog altijd tientallen inschrijvingen binnen komen maar wacht dit jaar dus niet te lang! Schrijf je snel in via de site, mail of http://www.mijnknhs.nl

Goodie Emmer

Zoals de laatste jaren willen wij jullie ook dit jaar weer verblijden met een goed gevulde goodie emmer.

Nu dachten wij, een groot aantal van onze deelnemers hebben een eigen bedrijf, hoe leuk zou het zijn als wij deze emmer samen kunnen vullen?!

Mocht je spullen hebben voor in de emmer, of de emmer zelf, minstens 100 stuks, laat het mij dan z.s.m. weten. Dan maken wij er samen wat moois van. Bel, mail of stuur een berichtje via Facebook.

Coronavirus

Helaas zijn wij genoodzaakt om de oefenmiddag van zaterdag 11 april 2020 en de puzzelrit van 10 juni 2020 af te zeggen in verband met het coronavirus.

We houden u via onze site op de hoogte of het Lunters daagje Peerdsturen door kan gaan.

Goodiebuckets

De “goodiebuckets” zijn weer goed ontvangen dit jaar! Met een handige afsluitbare emmer van Bark Verpakking Eerbeek met daarin o.a. zakjes met voer van King Diervoeders, een mooie catalogus van Nedlandic Hindernisse Sattelschränke Stallbedarf met daarbij een handig notitieblokje en een pen om de datum van volgend jaar vast te noteren 😉. Een MenSport om vandaag lekker door te bladeren. En lekkere wortels voor de paarden die zo hun best hebben gedaan mochten ook niet ontbreken in de emmer 🥕🥕