Nieuws

Pinksterrit vervalt!

Beste mensen,

Helaas lukt het dit jaar (2022) niet om de Pinksterrit te organiseren; dat spijt ons zeer, maar overmacht regeert.

Wel willen we iedereen wijzen op de mogelijkheid om zelf een rit uit te zetten, bijvoorbeeld vanaf Elspeet (Schapendrift). Met de site https://planner.routesopdeveluwe.nl/planner/paardrijden/ is er heel makkelijk verschillende routes uit te zetten.

Ook in de gemeente Ede kan dat via de site https://www.bezoek-ede.nl/natuur-actief/ruiters. Er zijn routes te maken van 10 tot meer dan 40 km lang

Hopelijk kunnen we volgend jaar weer een nieuwe tocht maken.

Stichting Peerdsturen

Bouwploeg

De mannen van de bouwploeg hebben gister hard gewerkt! Terrein is weer in orde gemaakt, wegtraject is gereden, voorlopige startlijst is verstuurd. Bijna klaar voor zaterdag!! Er zijn nog een paar plekjes, wie meldt zich nog aan???

Nog een maandje…

Over precies een maand staan onze vrijwilligers van de bouwploeg om deze tijd in het Zandgat.

De vrijdag voor het LDP is voor ons “opbouwvrijdag”. Deze dag zorgen onze vrijwilligers ervoor dat alles er weer goed bij ligt voor het Lunters Daagje. Elk jaar hopen wij voor 17.00 uur klaar te zijn en zijn we tijdens het parcours verkennen nog even de puntjes op de i aan het zetten. Zonder deze mensen is er geen LDP, hulde aan onze vrijwilligers!!

Tevens wil ik nog even melden dat het aantal inschrijvingen inmiddels over de 70 is.. zullen wij er dit jaar een stop op moeten zetten?? Inschrijven kan nu nog, ga snel naar de site of schrijf je in via mijnknhs.

Inschrijvingen stromen binnen

Wat een enthousiaste berichten krijgen wij binnen. Iedereen heeft ontzettend veel zin om dit jaar weer mee te doen. Wij hebben op dit moment dan ook al meer dan 60 inschrijvingen, dat is bijna 2x zoveel als vorig jaar rond deze tijd. Wij weten dat er de laatste twee weken nog altijd tientallen inschrijvingen binnen komen maar wacht dit jaar dus niet te lang! Schrijf je snel in via de site, mail of http://www.mijnknhs.nl

Goodie Emmer

Zoals de laatste jaren willen wij jullie ook dit jaar weer verblijden met een goed gevulde goodie emmer.

Nu dachten wij, een groot aantal van onze deelnemers hebben een eigen bedrijf, hoe leuk zou het zijn als wij deze emmer samen kunnen vullen?!

Mocht je spullen hebben voor in de emmer, of de emmer zelf, minstens 100 stuks, laat het mij dan z.s.m. weten. Dan maken wij er samen wat moois van. Bel, mail of stuur een berichtje via Facebook.