In het begin een kleurig petje met voorop ons logo (vierspan in hindernis),  de tekst “Lunters Daagje Peerdsturen, het jaartal en in grote letters “Chef”. Dit als erkenning voor, en de herkenning van de vele vrijwilligers die meehielpen bij het Lunters Daagje Peerdsturen.

Al heel snel werden ook de deelnemers betrokken bij deze erkenning en herkenning en kregen zij bij hun inschrijving ook zo’n petje voor de leden van hun aanspanning. En niet te vergeten de leden van de Club van 100 en onze evenementen sponsors.

Dankzij de verschillende sponsors van deze petjes door de jaren heen, heeft dit petje als kenmerkende onderdeel van ons Lunters Daagje Peerdsturen gedurende ruim 30 jaar stand gehouden en zich ontwikkeld tot een soort “Collectors Item”.

Er zijn duizenden petjes uitgegeven en velen beschikken over (bijna) alle jaargangen. Ook kom je ze op de meest onverwachte plaatsen en momenten tegen.

Ons secretariaat beschikt nog over meerdere exemplaren van verschillende jaargangen die tegen betaling van een kleine bijdrage verstrekt kunnen worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.